TAGGA!

OKEJ IMORGON SMÄLLER DET!!! 1 DAG KVAR NU!!

DAX ATT TAGGA TILL SOM FAAAAAN!!!!!








Och vädret ser ut att bli bra...yes...



Fucking fantastic!

Woho, TAGGA att på "bästa dagen i mitt liv" ska det bli SPÖÖÖÖÖREGN!! Yes...bästa dagen i mitt liv vare - jag kommer bli sjuk :( Det känns ju jävligt härligt. Tack vädergudarna! ;)


Idag har verkligen inte hänt mkt, hade ju typ inga lektioner, så tog mig en sovmorgon och åkte därefter upp till skolan för att snacka lite betyg med lärare och rensa mitt skåp. Käkade lunch och åkte hem :) Nice!

Under eftermiddagen har jag städat :P

Igår hände heller inte så mkt, eller jag fick reda på en massa betyg och det var ju mer eller mindre chockartade upplevelser, haha. Annars segling på kvällen med "mini"scouterna - de var såå duktiga! Själv satt jag i motorbåten och tittade på :D


Jag njuter av segling, från förra året, höhö...charmingt!


Fotopromenad

Massa fina bilder blev det på fotopromenaden jag tog med Ellinore i söndags! Här är ett urval ;)













(oredigerat)

Skofika

Efter skolan och efter att ha sett mina goda vänners projektarbetes teaterföreställning som de skrivit alldeless själva och som va fett bra åkte jag in till stora staden med Linda, Rebecca o Clara.

Vi fikade lite.
Sen var det dags för den spännande jakten på "de perfekta studentskorna". Gick ju sådär :/ Men efter att både Rebecca och Clara varit tvungna att gå och endast jag och shoppingfantasten Linda var kvar köpte ja iaf två par sjyssta pjux och åkte hem. Tänkte att det var bättre att prova hemma med klänningen vilka som var bäst (och svårast att gå i! O: )


Tack för trevlig eftermiddag ;)

SchlappySunday

VILKEN STORSLAMSEGER VI TOG HEM IGÅR!! Jiiiises! Det var helt galet, allt va så kul och Loreen va amazing, 'you're a-a-a-a-amazing'... (a) hehe...

Hade iaf en underbar kväll hos Clara igår medan vi hejade på Loreen för fulla muggar och käkade popcorn och godis. Det var typ superspännande - tills hälften av länderna röstat och man lite smått började inse att vi FAKTISKT skulle ta hem segern i eurovision 2012 (har btw 2012 inte varit ett väldigt bra år??)

När jag loggade in på fb idag - haha - jag hade inte ens beehövt titta på tv'n, det hade ju räckt att bara läsa där om vad som hände och hur bra alla va, hah!


Idag har jag faktiskt inte varit så duktig och gjort så mkt, hehe, bara solat (fast blir ju aldrig brun ändå) och fixat med den lilla kaninen ^^ Söööt

Efter middan ska ja ut me Ellinore på fotopromenad, det kommer bli fetaste najs B-) coooolt


 
Bild från fotopromenad med Isabelle förra året
På bild: Jag
Fotograf: Isabelle
Kamera: Canon 450D


Tagga ESC!

Hade mysigaste promenaden med finaste vän igår <3 vi gick massa och endade tillslut up i lekparken utanför hennes hus :P Det va awesome utom att det regnade ett tag :/

Om en liten stund ska jag laga middag (ska bli grillad kyckling med klyftpotatis och sallad^^) Mums!

Sen drar jag till Clara för att se E_U_r_O_v_i_S_i_o_N_S_o_n_G_C_o_N_t_E_s_T!!!!! It's gonna be awesome!!!
Och såklart ska vi heja heja heja heja heja som gaaaalna på Loreen och Sverige! Har läst att hon är vinnartippad, men man ska ju inte ta ut något i förskott :/ Det hör ju inte direkt till ovanligheten att ett SÄMST land vunnit bara för alla skitländer kompisröstat *suck*

Men som sagt, snart taggar vi GALET för ESC med flaggor, banderoller, popcorn och vikingahjälmar framför tv'n :D :D :D :D :D :D



hehe gaalen... (a)

Fredag och proooov

Dagen idag börjades med ett nationellt prov i matte C, innan dess laddade jag med kaffe och bananer! Tagg!
Trodde fan inte man kunde va taggad på ett matteprov men shit, jag va verkligen helt på - nervös såklart - och bara skrev och skrev och skrev. Gal1  x) Va åtminstone lättare än jag trodde det skulle va - puuh!
+ det var (förhoppningsvis) mitt sista prov EVEEEER!! Asså herregud...

Sen stannade jag efter skolan och arbetade (nästan) klart med mitt formarbete, ett spel jag hittat på (som för övrigt är extremt tråkigt och egentligen inte ens spelbart). Men satt iaf kvar och jobbade :/ Missade i.o.m det den bästa solen eftersom jag typ nyss kom hem...

Ikväll kommer iaf bli awesome, ska promenera med min älskade Flajs <3
Så jävla härligt med långa sommarkvällspromenader och bara prata om allt som är värt att prata om plus lite till x) Woooonderful!


Torsdagsfin


Sweet May


dagens somriga outfit  -  tagna av ingen mindre än Tessan


Har mest hängt hemma hos Teresia idag eftersom jag har matteprov på fredag och hon råkar vara vääldigt bra på just matte :)
Vi hade jättetrevligt - trots att jag räknade just matte - och det gick jättebra! Eller ja, så bra det kan gå med matte dårå :P hehe


På vägen hem slog det mig hur grönt det faktiskt är ute - det är helt otroligt! Superdupergrönt!! Så jävla underbart, härligt och helt fantastiskt. Det är i dessa stunder man faktiskt inser vilken skillnad lite sol, värme och grönska kan göra för humöret - jag blir ju alldeless lycklig ^^

 

My heart beats for you



Dagens outfit


Sommarkvällar <3



Hur underbart är det inte ute just nu!? Doften av sommar kittlar i näsan tillsammans med nyutslaga häggar och äppelträd. Jag skulle kunnde vara ute och promenera hela nätterna, förutom de få timmar det faktiskt är mörkt. Men, istället måste jag sitta inne och mögla med matteboken :(

Jag vill vara fri och bara springa runt utomhus i den varma sommarkvällen, andas in doften av sommarfukt och njuta av att himlen är ljus ända till halv elva

Sommarkvällar <3


...poetiskt, haha

Inspiration

Hatad och älskad, Miley Cyrus!
Hon kanske inte är min favvoskådis, men jag måste verkligen ge henne cred för hennes stil. Tycker den är grymt cool, både lite sådär slapp och lazy men ändå kaxig och stilful - jag skulle gärna byta gardrerob me denna tjej!

MIley cyrus Max Azria new clothing collection for walmart




Ledig dag

Älskar dagar med sovmorgon, då kan man passa på att lyxa till frukosten lite extra...



...speciellt sovmornar man själv får bestämma när man vill börja :)
Idag har vi haft en sån ta-igen-prov-dag där folk som missat prov kan komma och göra dem och alla andra får ledigt - eller i mitt fall, en extra pluggdag ;)
Åkte till skolan iaf för att jobba lite på mitt bild-arbete som oxå måste vara klart denna vecka - precis som allt annat vi har i alla andra kurser :/ Suck! Mötte där Clara, Rebecca o Ronald och hade åtminstone trevligt sällskap ;)




Mitt "nya" linne från Gina Tricot och min "nya" jeansjacka från Second hand fick komma ut ur garderoben och se dagens ljus ídag - och vilket underbart ljus!

Nails

Det var ett tag sen nu, men igår bestämde jag mig faktiskt för att måla naglarna -  en vanlig manikyr blev det ;)



Såhär ser den ut:
- beige bas, vita tippar toppat med glansig ljusrosa




Grillkväll

Vädret igår tedde sig perfekt för att ha grillkväll så mina kära vänner inbjöd snabbt sig själva att komma på grillning hit :)

Vi grillade kött av blandad kompott (allt från lax till fläskbitar till kycklingkorv) och till det serverades pasta i tomatsås och sallad (Y)
Till efterrättt hade Lindas mamma bakat rabarberpaj och toscakaka. Receptet till den extremtsupergoda rabarberpajen hittar ni på Lindas blogg ;)

En kväll med grillning, skitsnack, god mat, kakor, getingar och bajs (hahah - internskämt) blev en riktigt lyckad kväll!


Oups, råkade visst sno en bild från Linda! :O :P ;)

Ekebysjön





 





 





alla bilder oredigerade

Studentbal 2012

Det började med att limmon kom och hämtade mig...nej, skojja, men Linda kom och hämtade mig ;)
Så åkte vi till balen, och alla som kom var JÄTTEFINA! Det var snygga, söta, färgglada klänningar överallt + massa kostymer som såg lika dana ut ^^ :P

Det började med mingel och champange. Och när vi minglat klart satte vi oss till bords och inväntade den smarriga förrätten Kräftskagen på mörkt bröd. Till huvudrätt serverades mozzarella och tomatfylld kycklingfilé med en sallad av gnocchi och lite grönsaker. Till efterrätt fick vi en liten blåbärspanakotta och hallonpaj. Allting var ju verkligen extremt gott! Trevligt sällskap vid bordet hade jag dessutom, haha! x)

Supermätt i magen tog vi lite pose-bilder och sen släppte vi loss på dansgolvet :)

Jag hade en toppenkväll i alla fall!


Lilla jag


Tjej-ligan ;)


Så fina alla va!

Dagen efter

Igår vare bal :)
Idag är jag tillåten att bara chilla galet efter en härlig kväll och tuff vecka



Bilder och sammanfattning från balen kommer...

IGÅR IAF...
...började jag med spanska uppsatsskrivning (vi hoppas helt enkelt på det bästa)
sen extra skrivning i religion för att höja mig (vi hoppas på det bästa här oxå)
efter det vankades det gåsrus (obs. skratta högt åt min extremt fyndiga ordvits)
Jag tyckte jag sprang bra, men såklart kunde det gått bättre. Får väl satsa järnet till nästa år...nej vänta! Det bliir ju inget gåsrus för mig nästa år! haha!

[för er som inte går på DAGY är Gåsruset ett skollopp på dryga 5 km som alla i skolan "ska" springa. Detta sker varje år några veckor innan skolavslutnigen]

A cinderellastory

Tagga bal ikvälll då!!!!!!



Berättar mer om bal, prov och gåsrus imorrn.
Nu måste jag fixelifixa mig så att jag blir vacker, lika vacker som Askungen när hon går på bal (a)

"there's noting but life itself"



Redovisningen idag gick ju....mm precis, exakt så.
Nu måste jag en massa saker. Är sjukt stressad och vet inte ens riktigt vart jag ska börja :S
Det jag har att göra ikväll är; lämna in labbraporten(!), öva spanska inför spanskauppsatsen, öva religion inför religionsuppsatsen, fixa klänningen inför balen och fixa en bra spellista inför gåsruset imorrn. Hur ska detta gå till -på typ 7 h? Låter mycket men, haha, saker och ting tar tid - fråga en som vet ;)

Måndag





Helt vanlig tråkigt måndag.
Allting sög.
Som vanligt då ;)


Nu blire galet mkt samplugg! Redovisning me Linda imorrn

Vad gör man inte för att förstå vad det är man faktiskt ska prata om? Mind-map på fönstret - ofc!

Salem

Skolarbete med Linda - vi åkte till Salem

Arbetet går ut på att undersöka en stadsdel någonstans i Sthlms området och diskutera boendemiljön där. Därför åkte vi till Salem idag :)

Vi började med att gå av pendeltåget i Tumba där det var menignen att vi skulle ta bussen. Fast innan vi kunde åka vidare var vi ju tvungna att shoppa lite i en megabillig affär vi hitta (Y)

Sen tog vi bussen till Salem där vi knalla runt, titta på hus och lekplatser och åt lunch vi köpte på ICA (asså har ni provat "plocka-själv-sallad"? Det var huuuur bra som helst!! man plockar allt gott man vill ha, från kyckling till pasta och ananas och keso, och så väger man det och vips har man godaste och nyttigaste lunchen!).
Sedan drog vi till Rönninge och köpte glass. haha!

Trevlig dag, tack Linda! ;)

Bilder kommer troligtvis upp på hennes blogg så småningom (Linda lägg inte upp de där fula bilderna, tack!)


Nu blir det till att sammanställa resultat ;)

Myskväll

Hade mysigaste myskvällen med mysigste Lizzie igår.
Hon kom hit och vi bara satt och prata och prata och prata, åt choklad, morötter med dip och hade hur trevligt som helst.

Anledningen till vår megamyskväll var främst att träffas en sista gång innan hon åker ut på segling med skolan några veckor och missar mig precis efter att jag drar till Rhodos(!!!). Det betyder att vi inte kommer ses på aaaaslänge vilket kommer kännas jättekonstigt :(

Därför - förutom att prata av oss om alla våra bekymer - var vi tvungna att träffas.


Tack finaste underbaraste <3


Shopping på söder

  

  

Shopping idag på Söder med Felicia ^^
Hittade massa finfina saker som jag lätt förälskade mig i och några
av dem köpte jag till och med!

Handlade även lite (typ för första gången!) på second hand.
Och det var ju helt underbart!
En jeansjacka, balklänning, mystossor och present till mamma
och en plastpåse - allt blev mitt för endast 262 kr!
Fantastiskt!

ps. behöver jag ens nämna att jag ääälskar mina mystossor (bild 1)
de är så extremt myyyyysiga!! <3


På skiva!

Nu är det dags för Elin och Linda att dra iväg på skiiiiva!!! ;D








Puss

Glass...

Omg det såååå vattnas i munnen....*dreggel*
Vill ha sommar och äta glass!

cornetto_infinity_chocolatemagnum_double_caramel

                          90926_magnum_temptation_fruit


Wait a minute, girl

Helt ärligt. Jag har fått framtidsångest och åldersnoja. Allt på samma gång.

Jag säger som Pippi "jag vill inte bliva stur". Önskar man kunde stanna tiden.

Seriöst. Det är typ 12 skoldagar kvar, mer eller mindre beroende på hur man räknar. 12 fucking dagar av de 12 år jag gått i skolan. Är det inte sjukt? Snart slutar jag och vad händer då?
Tidigare var jag så säker på vad jag ville göra med mitt liv, hade allt klart för mig. Jag skulle plugga vidare direkt, ta ett halvår utomlands inom min utbildning och sen skulle jag jobba och allt var schemalagt. Men så någonstans blev jag extremt skoltrött och tappade lite bort mig själv.
Det slutade med att jag satt kl 23.55 dagen innan högskoleansöknignen skulle in och sa "nej, nu skiter jag i detta". 5 min efter att portalen stängt ångrade jag mig. Nu är jag nöjd med mitt ovalda val.

Men jag kan ändå inte låta bli att få lite panik över vad som ska hända sen. Ni som känner mig vet att jag älskar att ha saker planerat (även om jag inte alltid följer mina egna planeringar) och tänker alltid i konsekvensanalysmodellen. Den där spontana tjejen - det är inte jag.
Så vad ska det bli av denna tjej, som alltid brukar ha allt färdigplanerat och iordninglagt? Ingen som vet.

Men även om detta såklart är en jobbig sits, är det nog ändå tanken att behöva lämna den sköna tryggheten i skolan där jag går nu som skrämmer mig mest. Hade inte tänkt på detta förän bara några veckor sedan när tanken slog mig som en boxhandske i nyllet. Och sen dess har slagen bara blivit hårdare.

När jag i början av ettan tittade på den där balkongen där studenterna varje vår står och vinkar kändes tanken både nervkittlande och väldigt långt bort. Och de känslorna har inte ändrats. Hela studentgrejen känns fortfarande väldigt far away, avlägsen, trots att jag både provat min mössa och haft skiva. Trots det känns allt ändå som en dröm.

Jag tänker tanken att jag, efter om exakt tre veckor, aldrig mer kommer kunna återvända till min gamla skola som elev. Då kommer jag vara en främling. En som inte hör hemma. En outsider. Och det är DEN tanken, som skrämmer mig mest tror jag. Det är som om en vän man umgåtts mycket med, som man kanske inte gillade jättemycket men som ändå alltid fanns där och engagerade en, gått bort. Även om det inte var ens bästis, så är vetskapen om att man aldrig kommer kunna prata med personen igen slående.

Som grädde på moset har jag även gått och lagt mig till med en åldersnoja. Jag vill vara 18. Alltid. Känns det som. Kanske för att jag till stor del umgås med yngre. Men jag tror även det beror på avundsjuka. Att se yngre barn bli äldre och äldre och har roligare och roligare. Tänk om de har roligare än vad jag hade? Om de har lika kul som jag när de är 15 och jag 18 - hur roligt kommer inte de ha när de blir 18 då?

Sammanfattningsvis kan jag alltså konstatera; jag vill inte sluta gymnasiet och ta studenten för det känns så läskigt att lämna boet och släppa den trygghet jag haft under mina 12 senaste år i skolan - men å andra sidan kanske jag får se det med nya, positiva ögon. Det är dags att prova något nytt. Det kan ju finnas något ännu roligare runt nästa gatuhörn.

Så nu gäller det bara att fokusera och försöka njuta av de få skoldagar som är kvar.




Livet blir vad man gör det till


Koncentrationen på topp!

Hade med mig datorn till skolan idag för att kunna skriva lite på min raport på naturkunskapen. Meeeeen...sitter man med Linda så vet man ju hur det går :P









Lakrits

Har just pressat i mig en kopp lakrtiste. Det var skitäckligt. Höll på att spy. Men det är till min fysiologiska undersökning i naturkunskapen, där jag undersöker om lakrits kan höja blodtrycket.

Har även tvingat i mig min bror en kopp. Fast tror inte riktigt han fattar grejen. För dels vill han inte dricka upp allt (okej jag vet det var pissäckligt) och dels så kommer han springades upp för trappan stup i minuten och frågar om vi inte ska ta trycket snart >.< man ska ju sitta stilla!

Nu fick jag iaf ont i huvudet. Vet inte om det beror på lakritsen (hmm, interssant, kanske skulle ha med) eller det faktum att min hjärna är överansträngd. knepigt.

Nationella prov i eng B idag. Haha! Alla som känner mig vet hur min engelska är ;) Hade först muntliga delen - tror den gick ok iaf. Sen läs - vet ett fel jag har säkert, sen får vi väl se hur det gck med de där gorillorna... :P Hör - vet inte om min klass är ovanligt dum eller om den delen faktiskt var svår, men alla höll iaf me om  att saker och ting var lite oklart xP

Så ikväll då; skriva redovisning och lite labb (förhoppningsvis)
Har käkat så jävla mkt yoghurt, men är fett trött ändå -.-



sluta!

Sitter inne och läser andra bloggar. Inte bra. Blir klart depprimerad.
Alla andra verkar va så jävla perfekta. Varför är inte mitt liv perfekt?
Jag borde sluta upp med sånna dumheter innan jag får psykbryt.
Hej då! Ha ett bra perfekt liv! Det ska inte jag!
Puss och kram.



Naturskiva


Skivan igår var nog egenltigen fett kul, bara att jag inte va riktiigt på humör.
Men musiken va bra, folket va bra och stämningen på topp.

Temat var "min mamma sa att jag fick bli vad jag ville så jag blev..."



...en skurk!  

Hihi klassens ängel blev en brottsling x) ^^


Bilden är tyvärr lite dålig så jag hoppas på fler bilder från Rebecca snaaaart

tagg?

tagga skiva ikväll då...yeah.........
Inte riktigt på party-mode tyvärr :/
men det blir nog kul ändå...hoppas jag

Grillkväll

Kände att uppdateringen kom visst lite sådär på efterkälken men den är här nu iaf ;)

Grillkväll med härligt scoutgäng i lördags allstå. Trots att prognosen lovat soligt och varmt var det molning, blåsigt och kallt. MEN, som de tuffa scouter vi är valde vi att grilla ändå.

Hemma hos L grillades det alltså korv o olika varianter, annat kött och grönsaker. Och såklart hajkbananer ;)
Det var superduper smarrigt och proppmättande ^^

Sedan kollade vi på filmen Coraline. wow asså helt fantastiskt gjord film! Om ni inte har sett den MÅSTE ni göra det. Någon har antingen väldigt livlig fanatsi eller måste varit hög när den gjordes x) Helt sjukt bra gjord alltså!

En väldigt trevlig och mysig kväll avslutades sådär inpå småtimmarna efter att jag påvägen hem blev stående och snacka me min granne...ett tag, hähä (a)


Fish in a fountain

 

Psssst!

jag trodde det skulle vara varmt idag...men ack så fel man kan ha


Min arm ser fett tjock ut, haha!

Call me maybe, baby, barbie



Bara jag som tycker den här låten får mig att tänka på barbie? :P


Valborg

Jag hade en helt underbar valborg! Trevligt sällskap, mysigt och jättekul!

Det börja med jättegod familjemiddag tsm med lite andra familjer här. Det bjöds på paj, sallad och marängsviss ^^ Mums! Lite smått kaos när jag dels var tvungen att vara tervlig värd och prata med gästerna och samtidigt styra upp lite inför kvällen - men uppenbarligen så löste det sig ;)

Sedan träffade jag Liselotte och vi åkte till Mörby för att köpa öl. Haha vi kom springande 1 min innan de skulle stänga och ba "neeej vänta!" Och de va snälla och lät oss handla :)
Sedan knata vi ner till brasan där vi stod som två förvirrade fån och fösökte hitta de andra, men de hade åkt vidare efter lite missförstånd, så vi tog bussen till Sätra äng där vi mötte de andra härliga människorna. Totalt var vi 8 st tror jag. Så satt vi ute på en liten brygga och skrattade åt några skåningar längre bort (de var heeeelt loca). Ellinore, Felicia och Emil hade små minimarshmallows som blev superkletiga när vi grilla dem på engångsgrill :P Hihi

Allt va superkul. Men efter ett tag blev det kallt så då gick vi till Ellinores hus där hon hade en liten minibrasa på tomten. Vi samlades runt den och värmde våra stackars frusna fötter och händer.

När klockan redan var liite för mycket och fåglarna åter igen börjat kvittra pallrade vi oss hemåt. När vi kom hem till mig (Liselotte sov över) var vi som alltid tvungna att äta en natt(morgon?)macka innan vi drog ner rullgardinen för att slippa den uppstigande solen och slutligen nästan kunna sova.

Haha, det var som sagt en spännande, intressant, rolig och jättetrevlig, alldeless perfekt, valborgskväll!
Tack alla gullenosar

RSS 2.0