Kalla mig barnslig...

..men jag tycker faktiskt att det är jättekul att åka pulka! Tvingade därför min bror att åka med mig på eftermiddagen idag^^

Men shit asså det är ju värsta motionen oxå! Först promenaden till backen med snowracer och allt. Sen upp för backen med hela paketet. Ner igen, men då får man itne glömma att hålla balansen vilket tränar de inre magmusklerna ;) Upp och ner och upp och ner igen - jag var helt svettig efter ett tag!



Så om nu ser en blå lite prick som susar ner för backen är det troligtvis jag ;)


Mellandagsrea på Kista & Täby

Var och shoppade me mina flickor på mellandagsrean både igår och idag. Här kommer lite småbilder från några av sakerna jag köpte ^^



Det var länge sedan jag shoppade rikigt ordentligt, så när det nu verklien var så passade jag på!Hihi, men eftersom nästan allt var på rea eller med rabatt så blev det inte sååå dyrt ;)


Annandag


Bild från när vi var hos våra kusiner igår och det var värsta awsome-cool solnedgången. Lyckades tyvärr inte fånga den så bra på bild :(


Mumms...


Nagelkit från Depend


Fick detta Nailart-kit från Depend i julklapp - blev mkt glad :)
Har dock inte provat det än, men det verkar väldigt kul och bra^^

Få fler beökare

Om du vill få fler besökare till din blogg föreslår jag att du registrerar dig på mer-trafik.se
Detta är inget jag skriver och lägger ut för att få fler poäng utan för jag tycker de är bra ;)





Klicka bara på bilden så kommer du direkt till deras hemsida ;)




Lycka till!

En julafton utan klappar

Ja, så höll det nästan på att bli. Min kusin är nämligen sjuk och kunde därför inte vara med när vi firade julafton (stackars liten) och därför funderade vi på att vänta med att dela ut alla klappar tills vi sågs igen (öh typ imorrn) och dela ut dem då. Men det bestämdes iaf att vi skulle dela ut dem igår allihopa och hon får sina när vi ses :)

Eftersom jag inte gillar julbord är jag aldrig särskillt överentusiastisk till alla måltider. Det bästa tycker jag är att alla samlas, man ha trevligt, får och delar ut julklappar och ofc Kalle och hans vänner ^^

Måste säga att det trotts allt blev en lyckad julafton och många fina paket :) Inget gråt iår :P

God jul!


Julklapps kalas

Efter avslutningen i tisdags åkte tjejorna hem till ***** och hade julklappsutdelning. Vi gjorde så att alla köpte en sak och sen lottade vi vem som fick vad (fett smart och kul!)

Jag fick den som Rebecca köpt - passade mig utmärkt! Liten necessär, body splash, trosor + ett litet kort från Clara :)





Julgrupper

Förra söndagen sjorde mamma och jag julgrupper hos två stycken som arbetar med trädgårdar osv. Jättemysigt och dessutom blev de superfina - tycker jag ;)



   




   



Min vän Ellen och jag


Vill bara tipsa om min kompis Ellen som är i Frankrike ett år för att lära sig franska den tuffa vägen.
Läs hennes blogg på http://ellenavecbaguette.blogg.se 

Älska Julbrev!




Det är inte ofta jag får post, men de få gångerna jag får det - blir jag riktigt gald. För det är faktsitk inte samma känsla att öppna ett mail som att få pilla upp ett kuvert, dra upp brevet och beundra pappret och tänka att det här brevet har faktiskt legat hemma på personens bord och personen har skrivit med  sin egna hand direkt på.

Okej, det blev typ fett flummigt, men tror ni fatta va jag mena ;)



Detta kortet kom för några dagar sen :)


Shopt


obs oversizetröja  Lindex rea


gullig väska Lindex rea

Vem har sagt att man bar får köpa julklappar till alla andra?

Christmas nails


Gjorde lite fin juldesign på nagalrna igår
Tyvärr är de dock väldigt korta :'(

Fredagen i bilder (hehe lite sent)
















Pulka

Ska strax sticka iväg till tiger för att åka pulka och dricka varm choklad ^^ Fett mys
Jag älskar att åka pulka, som när man va liten, massa minnen och dessutom är det bra motion ;)

Va i Täby C tidigare idag och shoppade lite... kanske ni får se vad det blev :P

See ya later bitches!

Massaosammanhängadeord

Sur fast ändå pepp
Trött men ändå pigg
Längtar fast ändå inte
Kall men ändå varm
Ångest fast med lugn
Livslust men inte just nu

Så känner jag. Klockan är mycket. Jag har prov imorgon. Jag är arg på vissa saker. Ser fram emot julen. Hatar att tider går så fort. Vill gå och lägga mig men vet att jag borde plugga också. Fast ringde ett ställe och frågade om jobb idag, de kanske hade plats. Tagg. Fast det kommer säkert ändå sluta med att jag blir besviken. Ibland är mitt liv på topp - då älskar jag nästan allt, ibland är det botten - då undrar man om det finns nån mening. Jag hatar när det inte blir som man tänkt. Men jag älskar er.



Zumba

Va på ett zumbapass idag, tänkte beskriva lite om hur det var.

Till att börja med så var det jätteroligt. Det var lite svårt, men man övade stegen ganska många gånger så det gick bra. Musiken var annorlunda, men eftersom jag kan lite spanska tyckte jag det var kul att hör något annat liksom. Tyvärrr är jag inte så vig och mjuk utan rätt stel, så när jag såg mig själ vi spegeln såg jag ju ut som en gammal pensionär, men det är väl en tränesak att öva upp sig och bli lite rörligare.

Det var "zumbatwins" (Tania & Alicia) som höll i passet. De håller i massa pass, tävlingar och grejer som har med zumba att göra runt om i stockholmsområdet. Så om du bor i närheten föreslår jag att du provar något av deras pass nångång. Två jättesöta tjejer med underbar utstrålning som bara pumpar ut energi så man blir alldeles glá.

Den 20:e december kommer de köra ett ytterligare jubileumspass på Friskis i Mörby centrum, då kommer även expressen vara där och prova på :P






Pink Ladies

Sitter här och knaprar på ett underbart, galet, gott äpple. Det är av min favvosort Pink Ladies och är sådär saftigt, knaprigt (inte mjöligt), söt men ämdå liten tuoch av surt. Så jävla goda! Lyssnar dessutom på Gabriella Cilmi - Sweet about me. Hon har så himla cool röst.

Nu ska jag skriva en labbrapport om miljögifter - skitkul! NOT! Fett jobbigt, och den ska vara inlämnad senast 23.55 ikväll -_-  Dessutom har jag tänkt gå på zumba ikväll... hm, får se hur det blir med det..




Jag var faktiskt arg...

Detta var ett inlägg jag skrev igår när jag var på riktigt dåligt humör... Hehe... rätt kul att läsa nu i efterhand


(Jag vill innan du läser påpeka att jag inte på något sätt vill vara rasistisk,  utan bara var arg för att jag inte orkade skriva mitt arbete om just Afghanistan. Om du tror det gör dig upprörd - läs inte!)


"This is a fucking dokument about fucking Afganistan and their fucking bullshitconflict. I DAMM HATE THEM!! And I damm hates M**** too. Why can’t everyone get fakefriends and pretend to be fucking happy? I so don’t want to do this crap! Damm fucking Afganistan and their spelling. Fucking nerd talibans and Al- Quida, they are sooooo ded… Cause I’m soo gonna kill them in their sleep, hahahahahahahahaha!!! HATE THEM!! Just get friends and I’m free and wild, “born to be waaaaaild”! Malin should be more wild, damm! I can’t find out about any other awful words… I wanna cry…”cry me a riveeeeeer”, but no, big girls don’t cry. IAnd infact, I do hate this computer too dough it’s my dads, and want it in Swedish so I can understand what this busterd nerds are telling me. Warför är det en bil utanför mitt föndster, jag vil inte that! Och släck the fucking lampa.I cant get how I could be so sweet and nice? Well, those people are nice to me, not like Malin who like freaking hates me and does everything to destroy my life.  Jag hatar Afghanistan! Jävla aktörer och jävla  fucking helvets sjutusen bullshitcanflict!!!! Jag vill inte ha med dig att göra!!!!! Ut ur mitt hus! Fucking jävla konflict, och jävla coop! What more är jag angry på? Jävla fucking conflict. He, or she, should burn in hell.  E så God trött, wanna sleep, but I can’t you know why because I have to write about the fucking conflict in the middle of nowhere by unimportant people and an unimportant case and I have to make a presentation about this so you might understand how happy I am to do this damm document punkt . FUCKING JÄVLA BULLSHITCONFLICT!!!! “can’t we break just a day back around, cause I know how I feel about you nooow”… Så kan det gå, I don’t wanna dooooo this…. HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATEH STAWH THATE AHTEH HTATE AHTE HATE HATAE HATE GATRE  GARW YATW HAT AHTE  HATE HATE HD TWH ……………….UCK YOUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GGGGGGGGGAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Nu har jag tagir en extra drops med smak av watermellon, den e inte god. Have i calmed down now? No. I have not. I’m still very, very, very, very angry about the whole sak. End"


Photoshopat

Sitter kvar i skolan nu efter provet och fifflar lite i photoshop - askul ju!

Redigerade ex. just den här bilden på Megan Fox, (jag vet att hennes panna blav lite knas.)

Orginal


Fixad

Vilken tycker ni hon är finast på?

Åh Polly vad gott!

Nu har jag gjort det igen! Hatar mig själv för jag inte kan kontrollera mig själv vad gäller småätande. Eller asså om jag verkligen ville skulle det säkert funka, men nu är det lixom hela tiden små undanflyckter och jag tänker "äsch, en liten godis efter maten kan väl inte skada... kanske två eller tre då...?" Sen tittar jag på min mage och ångrar mig djupt. Men godis, kakor, glass, va fan allt me socker i är ju så jälva gott!!!

Nu har jag precis tyckt i mig så många Polly att jag känner mig illamående. Ändå sitter jag och tittar på påsen och alla goda små chokladkulor som flinar hånfullt mot mig och tänker "men en till, bara en till" *suck* När ska jag lära mig?


Middag with da girls

Träffade tha bitches för att ha en finmiddag igår. Kvällen blev fett lyckad!

Lite bilder från kvällen:



















Tack allihopa <3 Let's do it again sometime ;)

Tävling

Med i tävling hos Linda, där tävlar man om en fotoförstoring (eller ja ett presentkort på sumopix för 300 som man kan köpa en tavla för).

De enda du behöver göra för att anmäla DIG är att gå in på hennes blogg och anmäla dig ;)

"Nothings like your eyes"

Ute och fotade i mörkret man hjälp av gatlycktor och stativ, blev jättehäftiga bilder. Fett taggad på att lägga upp dem här. Problem: jag har inte laddat in dem i datan än och måste dessutom ph'a dem lite först oxå tror jag :(

Men de kommer upp så sanrt som möjligt ;)

Idag hade vi halvestetdag. Det betyder att jag satt och målade i 4h - kul? Nja, jag vet inte :P Jo men ganska, fast fett segt att sluta senare :S

Allt för moiiii!
xoxo :P

"tv som börjar när du vill..."

I början hatade jag verkligen Judit och Judit och allt de gjorde, men nu när de kommit med två av sina senaste reklamer måste jag faktiskt erkänna att jag tycker de är kul. Spana in...





Mitt favvoscen är ändå sista på sista avsnittet: när de spelar Maria Montazami och säger "mums" AHAHAHAHAHAH älskar det (det kan Rebecca intyga - sploade tillbaka och titta om på just det hur många gånger som helst, och skrattade varje gång)!!!!!!

Vad tycker du? Vilken är din favoritscen? Eller hatar du dem? Eller ett bra citat? KOMENTERA!

Hungry

Gud jag är verkligen hungrig! Har någon ngt bra tips på gott bröd man kan baka???

Nails

Time for some new nailstyle?



Klippte av mina långa fina naglar för typ 2 weeks ago, RIP :'(
Men för att göra det bästa av det hela, lade jag på lite svart shimering! ^^ :P

fancy fancy!

RSS 2.0