Filmmys med scouterna

Trevlig filmkväll i scoutstugan.
Vi såg Godzilla, Wall-e och Bandidas.
Intressant inlägg va?


Kul Kväll

Inte för att någon verkar intressrad av vad jag gör eftersom jag har typ INGA besökare, eller okej, några få tappra stridande läsare verkar hitta hit men inget märkvärdigt med det.

Har spenderat kväll och eftermiddag med Ice Age 2, Flajs, middag och CamWow - haha! Så jävla roligt, allt asså. Dels; jag ÄLSKAR Ice age!!!! Så jävla härlig den där Sid asså - in my <3 4-ever! Och underbara Flajs har man ju heller aldrig tråkigt med...speciellt inte när man tar fula bilder med mobilkameran :P




Stad


Min jul

Har haft en riktigt trevlig jul i år :) Fick många fina julklappar som gladde mig mycket och varit med min mysiga släkt. 

 I vanlig ordning kom hela släkten på julafton, vi åt mumsig julmat, tittade på Kalle & c:o (fast okej, ärligt talat sov jag någonstans där ifrån djungelboken...), fika med tårtor, julklappsutdelning (SÅKLART) och julmiddag. Fullt hus och fullt upp! När alla åkt hem och det bara var familjen kvar tittade vi, som de äkta supersvensktönar vi är, på sällskapsresan med Lasse Åberg. Innan jag gick och la mig beundrade jag alla fina saker jag fått.

juldagen åkte vi till kusinerna och drack glögg, fikade (i massor) och brände sedan bort alla sötsöker vi stoppat i oss genom att dansa runt granen (a) Hihi

Idag, annandagen, har jag jobbat. Inte så kul kanske men cash gillar vi ju alltid ;) Och jag och linda hade tomteluvor på oss och va så söta såå ^^



.




Julkanin

Skulle fota lite söta julbilder på kaninen,

men hon var inte riktigt så frivillig modell som jag hade hoppats på...

















men tillslut lyckades det ändå bli några (hyfsat) fina bilder















Hihi, söt liten busunge  <3


Chritsmas Tree


Roliga och inspirerande julcupcakes



Bakning

Detta har jag ägnat mig åt att göra idag, gott gott



Chokladsnittar


Knäck

Jag kommer garanterat bli tjock över denna jul så som jag bakar, ni kommer säkert inte ens känna igen mig när jag kommer rullande till skolan om lite drygt två veckor med en polkagrisklubba i högsta hugg ;) :P





(Vill ni har recept, lägg en komentar med mail så mailar jag det :] )

Julklockor




by Elinita 


2011/12/21

För några timmar sen satt John och läste högt från min blogg med något tillgjord röst. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det? Är min blogg dålig? Borde jag stänga igen butiken och hålla mig tyst i en vrå så jag inte får så mycket skit av John? Men John, jag har faktiskt något att tillägga här: Läs inte min blogg då om det stör dej *snap!* ;)

Förutom att ha varit på scouterna och blivit nertrackad av John (men även garvat kopiöst åt annat samt haft julklappsutdelning)(och juste, Anna kom förbi oxå vilket var en trevlig överaskning) har jag shoppat i Täby C med Lizzie. Några fler julklappar blev det iaf, men fortfarande långt ifrån alla klara... :S Och i övermorgon är det faktiskt julafton! Tror nästan inte jag vill att det ska va det. Jag vill hinna längta lite oxå. Har varit så jävla mycket i skolan så jag har liksom inte hunnit fundera så mycket över det :/

Men nu är det som det är och det går inte att göra nånting åt.

Imorgon är det tänkt att det ska bli julbak :) Myys <3

Julavslutning

Idag slutade vi skolan.

Började 10.25 med juldans i gympasalen. Asså det är egentligen ganska kul. Vi dansar 8 flumiga danser. Ingen kan dem, alla skrattar och det är så jävla mycket handsvett. Tumme upp!

Efter allting drog vi hem till moi, laga + käka lunch, hade julklappsutdelning och åt glass. Och bara satt och chilla o snacka ;) Jättemys.


Nu sitter jag här med Clara, Rebecca och Fabian och försöker bli klar med den där religionen (-seriöst, hur svårt kan det va? -Jävligt svårt...)

Puss o gonatt alla ugglor ;P


Jultomte



Resultatet av julpysslet på bilden i skolan

Fin o fräsh



Bild från, typ skräprummet, i bildsalen, Rebecca hjälpe mig ta en liten outfitbild på min nya, fina tröja från Kappahl.

Tröjan köpte jag härom dan på Kappahl på rea. När jag klev ut från provsrummet för att visa mamma säger plötslgit en annan kvinna som sitter där och väntar på sin dotter "Gu va snygg! Den måste du ta. Sånna där tröjor är ju supermoderna. Vart hittade du den förresten?" 
Haha, inte så svårt att bestämma sig sen om jag skulle ta den eller inte :P Men nu efter jag använt den idag - I LÖVE IT!! <3

Det var en kul liten berättelse om mina upplevenser i provrummet på Kappahl ;)


Dum sömntuta

Great! Här kom jag hem typ vid tre. Åt. satte på datorn, började klicka upp en massa smarta flikar för uppsatsen. Går och lägger mig - för jag är för trött (ansåg jag enligt mig själv, och ingen vet bättre än jag att jag borde lita mindre på mej själv). Så vaknade för ja, typ 20 minuter sen och ehh, jo, var fortfarande tröttis.

Det är är inte bra. Har fortfarander dessutom inte skivit ett ord på religionsuppsatsen. Detta känns verkligen inte bra :S
Men andra bullar ska det bli efter lovet! Då ska jag vara utvilad, pigg, FRISK och supertaggad på att få bra betyg ;) hehe hoppas vi ^^




This is kind of me - blir trött och måste sova på de mest spännande ställen :P

Orkar inte!

Idag, har varit så jävla trött hela dan. Tror jag dragt på mig en förkyldning - igen. Ont i halsen, snor, slem ja allt sånt där äckligt... Fan.

Somnade halv ett i natt och gick upp halv elva. Borde väl ändå betyda att jag sovit ganska mycket. Iaf för att vara mig. Men nej, har bara velat sova hela dagen.

Skulle antagligen gjort det om det itne varit för att jag har en religionsuppsats att skriva. Men tror ni jag har gjort det? Nej. Jag har fan haft hur lång tid på mig som helst. Men inte har jag skrivit ett enda jävla skit. Det börjar bli lite panik nu. Dessutom har jag spanskaprov imorgon som jag inte övat till än. Och kolla vad klockan är!
Seriöst, det är en skoldag kvar, fyra lektioner. Jag har tre grejer kvar som e plugg. Inte okej. Förutom spanska och religion är det en bilduppgift som ska va klar. Ahh orkar inte!!! jag e så dålig på att planeeeera. Fan. fan fan fan fan fan fan fan!

Nu blir spanska och sen sova tajm om jag ska klara detta :S

puss

Kväll på Nype

Kvällen på Nype-nattklubb var jättekul!
Det var jag, Linda, Clara och Rebecca som drog dit.
Linda hade snackat med någon så vi skulle få stå i VIP-kön, men tydligen var våran VIP-kö samma som den andra vanliga kön så vi fick köa aslänge i alla fall :/ Surt

Det fanns tre dansgolv; ett typ hip-hip eller nått, ett med svensk musik och ett med typ the voice-musik. Vi höll väl egentligen mest till på det sista och största men jag hade gärna dansat loss lite till "svensktoppen" höhö

Trots att det egentligen kaske kändes lite ovärt att betala 120 spänn var det ändå på det hela taget en trevlig kväll. De andra lämnade mig inte ensam och jag behövde inte dansa med alltför många slisk-töntar :P

En vanlig fredagkväll

Printa julkort, skriva religion, titta på julkalerndern, sova, fixa mig och utgång är vad som står på kvällens schema. Är dock lite osäker på hur jag ska hinna allt innan det blir dax att dra förbi hos Rebecca med Linda och Clara och sedan vidare till Nype.

fiesta forever

Nu är skrivarflödet igång igen.
Metaforerna strömmar och jag gungar med till
     "we're going to party karamu fiesta forever,
     come on and sing along, 

     All night long (all night),
     all night long (all night)
"

Wihoo!



lax, sås och en gnutta alkohol

[Aäej, fuck asså. Hade skrivit värsta inlägget och så loggades jag automatiskt ut och inget sparades. Bara att skriva om]

Mm, åt krämig sås med lax och pasta till middag som jag svängde ihop efter att ha spanat in lite olika recept + lite improvisation. Men inget fel med det - blev faktiskt supersmarrigt!

Har f.ö. kollat på julkalendern, av de typ 10 sista avsnitt jag inte hunnit se kollade jag fram till 11e, så har fortfarande en bit kvar innan jag är on time igen.

Nu ska jag skriva min svenska krönika om alkohol. Förit kändes det fett bra, men nu så ba "bluuöööääää" (glöm inte räcka ut tungan när du uttalar det) och har ingen skrivinspiration alls. Bajs.
Får ta och äta lite godis, kanske piggar upp en aning ^^

Ögonbryn

Ögonbryn, egentligen ett väldigt skojjigt ord och man säger det fler gånger :P Men även om det är ett kul ord betyder inte det att det är kul att handskas med dem irl.

Jag ser många runt mig varje dag som kanske borde rensa lite i skogsbrynet för att över huvud taget kunna se skogen. Ett par snygga ögonbryn kan göra extremt mycket för utseendet. Med ett par fina ögonbryn framhäver du lättare dina ögon och kan även få ett ansiktslyft


För att få till ett par riktigt snygga bryn som ser tuffa, sexiga och omvårdade ut finns några bra tips att tänka på.



1. Börja med att tvätta ansiktet noga i varmt/ljumet vatten och sedan kan du gärna tappa upp lite varmt vatten i handfatet och luta huvudet över de varma ångorna några minuter. Detta gör att porerna öppnar sig och det gör inte lika ont att dra loss dom.

2. Rita sedan upp med t.ex. en ögonbryndpenna hur du vill forma ditt ögonbryn. Tips på  hur du kan göra är att lägga en pensel/penna/linjal och dra som linjer från näsvingen och det är där du markerar de tydliga punkterna (början, slut och topp) som på bild 1.
Tips på hur du väljer form: det jag anser snyggast är när det är något kraftigre i  mitten och tunnare längre ut. De ska inte vara för tunna heller. Gör de gärna lite för tjocka första gången och sen kan du rätta till det om du  inte trivs.

3. När du sedan rycker bort de elaka hårstråna en och en i växriktningen tänk på att börja under- och utifrån. Så gör jag iaf. Anledningen till att man tar dem undre är att man då ser piggare ut när brynen höjs - det ser inte ut som om de håller på att falla ner i ögonen :P

4. Det bästa är att ta dom i direkt dagsljus vid en bra spegel och håll efter när du ser att det börjar dyka upp små strån där de inte ska vara.


Yes yes yes!


Big No No!


Matte och andra bullar

Idag gick jag i skolan från 8.10 till 16.30. Jag anser det synd om mig, dels för att det är hemskt länge och jag hade sovit på tok för lite och dels för att de sista två timmarna spenderades med matteprov.

Hoppas provet gick bra - kanske, kanske inte. Vi får se.

Tyckte att jag väl förtjänade att äta lite...mindre nyttiga saker när jag kom hem (heheheheheheh)
Dessutom bakde vi på scouterna. Pepparkakaor och lussebullar. Vet inte hur mycket kakor i förhållande till deg det blev men jävla gott vare asså ;D 
Skäms nästan lite nu när min mage säger ifrån att jag åt lite för mycket pepparkaksdeg. Fast å andra sidan - kan man äta för mycket deg?

Nu är klockan mycket mer än jag både tror att den är och vad den borde vara.

Så natti natti på alla nattugglor^^


Dum jul

Julen är en dålig tid. I alla fall för alla som försöker hålla ner på kalorierna. Alla affärer bjuder på pepparkakor, det ska bakas hit och dit, man blir ständigt bjuden på typ knäck när man kommer hem till någon, vi har extra mycket goda saker på jobbet och alla julbord man går på.

Idag bjöd skolan på lussebullar.

Det borde vara förbjudet att erbjuda gratis fika när man vet att Elin kommer passera. Dom borde veta att jag blir som en blandning mellan Ove Sundberg (allt gratis ska man ta så mycket som möjligt av) och en haj i en badvik under högsäsong. Fy!

Nej, julen har för många frestelser som bara viskar efter att jag ska proppa in dom i munne och sedan gå ifrån ett tomt fat med ischoklad ända upp i näsan.

En anledning till att julen är dum.


Grå och lila

Åh idag var jag så liiila! ^^ Och grå :P

Hade en grå klänning, lila strumpbyxor, lila converse med gråa sockor och en lila halsduk (finns bild på i mitt allra första inlägg här på bloggen) samt en grå stickad tröja när jag åkte till och från skolan :]
Ganska snygg sminkning om jag får säga det själv oxå, fast det tänkte nog ingen på :P


Orkade inte ta någon bild, kanske kommer seanre - om jag orkar och hinner ikväll ;)

puss

My plans

Detta är mitt läxschema:

Måndag: Redovisning
Tisdag: Redovisning
Onsdag: PROV och frågepapper
Torsdag: Inlämning krönika
Fredag: PowerPoint klar
Lördag: -Helg-
Söndag: -Helg-
Måndag: Uppsatsskrivning/PROV och inlämnng
Tisdag: JULAVSLUTNING!!!!



Awesome sex sista skoldagar jag har framför mig....

Foto



Lite trött kanske?


Onsdags outfit


Kofta: Gina
Skor: DinSko


ps. jag älskar efterpublicering!


2011/12/05




lösnaglar

Att sätta på lösnaglar gick ju bra tills tre av dom lossnade och jag spillde ut en hel flaska med nagellim över alla mina händer :/ men ganska fint blev det ändå tycker jag ^^




Btw. det snöar!!! :O



Liten uppdatering om mina naglar:

När jag kom hem från skolan idag hade 6 av 10 naglar lossnat. Så nu jobbar jag stenhårt på att försöka få dem att sitta kvar vilket är exrtemt svårt för allt bara lossnar HELA TIDEN! Har någon nått bra knep för att få dem sitta kvar? typ superlim? :/



Tröttis



Jobbat idag 11.30 - 17
Nu är jag trött.
Orkar inte plugga.
Men måste.
Vill bara ha en hemmamyskväll och typ kolla på dålig Tv hela kvällen.
Eller julkalendern :P
Och stackars kaninen, måste städa hennes bur oxå.
Och städa mitt rum, juste, så var det..
Men ingenting orkar jag.
Heheheheheh





3 decenber 2011












Naturhistoriska

Idag har sett Flying Monsters 3D på Cosmonova och varit på utställningen "jorden 4½ miljarder år".

Fett bra att jag fortfarande går som barn --> en biljett för både cosmonova och alla utställningar kostar 50 kr (!!!)

Älskar verkligen Cosmonova, så jäkla härlig upplevelse alltså.

Nån som vill hänka till Cosmonova på jullovet??? :D


SACO-mässa och shopping

Dagens eftermiddag spenderasdes på "södra sidan stan" dvs först i Älvsjö och sen på Södermalm.

SACO-mässan är typ som gymnasiemässan fast med högskolor och universitet som utställare. Man går runt till olika montrar med olika högskolor, tar kataloger, pratar med elever och får gratis godis :) Jag är ju så jäkla inriktad på vad jag vill bli, så sprang runt till alla möjliga ställen där jag kunde tänka mig att det fanns och ställde frågor. Dock fick jag reda på att antagningspoängen är EXTREMT hög för alla sånna utbildningar så...njaa, vi får väl se... hoppas, hoppas, hoppas!

Sedan åkte jag, Linda, Clara och Rebecca till Götgatan och fikade och hade hur mys som helst. Och på det en liten, liten shoppingtur där jag tror alla utom Rebecca? fick med sig något i påsen hem ^^
Jag köpte en grå kofta på sänkt pris på Gina samt en sån mag-t-shirt.

Börja läsa igenom snart?




Dagens minus: *påsen med alla jävla kataloger var jobbig att bära på.
                        *Alla seminarier på mässan hade redan varit när jag kom :(

Dagens plus: *Fick massa bra info (och reklamgodis) från skolorna. 
                     *Köpte den gråa koftan


helvete

Så hette utställningen som vi va p åmed skolan idag eftersom det var halv estetdag (ja för er som inte visste det går jag extra estet)

Utställningen var väldigt häftig. Och med en bra guide fick man försståelse och allt var så coolt.
Min föreställning innan vi kom dit var att det hängde massa tavlor med olika tolkingar på helvetet.
Men nej.
Det var uppdelat i olika rum för olika konstnärer och varje konstnär hade sitt eget sätt att gestalta det på. Coolt.

Ett litet urval av vad vi såg:


Utsuddade personer + ID-handavtryck från krigsfånge


Mögellandskap


Soptipp?


Future


Efter en katastrof


Det häftigaste är berättelserna bakom alla konstverk. Varför konstnären har valt som han valt och vilket material/sätt att skapa på. Allt är så fascinerande!



RSS 2.0