Happy Birthday^^

Från och med idag...

...får jag gå på krogen
...köpa cigg, snus och lättöl
...rösta
...ta körkort
...köpa sprit i taxfree'n
... och sjukanmäla min själv


Haha, Grattis mig själv som fyller 18 år idag!


outfit


Dåligt, dåligt

Tja tja bloggen!
Riktigt dålig uppdatering nu de senaste dagarna, ledsen för det. Men jag skyller på att jag FAKTISKT skriver inlägg och så ska jag ladda upp bilder till men då laggar internet sööönder! Så då blir jag arg och stänger av :P That's why

Hej ajm in lövv

Sisters Point Bingo Dress White/Black på Bubbleroom.seSisters Point Uncle Dress Black/Sand på Bubbleroom.se

bubbleroom.se     499 kr st

wingardium leviosa

Spexfotot idag gick nog bra... Tillslut blev det Hermione och det var många som tyckte jag var lik. Tar det absolut som en komplimang! HON ÄR JU ASSNYGG!!! 
Alla andra var oxå jättebra utklädda. Och förlåt om jag tvivlar på er klassen, men jag är förvånad att (jag tror faktiskt) alla var där! Helt amazing ;) och alla var utklädda - tummen upp!


Hoppas, hoppas, hoppas de skyndar med katalogen och hoppas, hoppas, hoppas innerligt att jag inte ser ut som nån jävla mupps!

Vill ha från Gina tricot

Spexfoto hjälp

Okej alla läsare och ickeläsare (O.o) nu måste ni hjälpa mig!!!! På torsdag är det spexfoto och vi har tema FILM


Vad/Vem ska jag klä ut mig till??!?!?!?!?!??!????!!!!!?!?!???!?!?!??????!?!?!!!?!?!?!!?!?!?!??!?


230811

Shoppade igår i stan med Linda efter att vi haft lite upprop och schemautdelning i skolan.

Det blev ett par vinter(!!!)skor från skopunkten, en tisha och en hoodie från Cubus. Nöjd med mina köp men hade ju såklart kunnat shoppa meeer (a)

 (nya skor från Skopunkten (a) )


När jag kom hem påminde pappa mig om att det var planerningsmöte för hur scoutgrupperna ska se ut i höst(!!!) så en halvtimme senare trampade jag upp till scoutstugan för att käka köttgryta, äppelpaj och planera. Det enda jobbiga var att jag hade ont i huvudet. Och jag skojjar inte. Efter typ halva mötet viste jag inte vart jag skulle ta vägen men var ändå tvungen att stanna en stund till och göra upp lite andra planer för bara vår grupp osv. När jag kom hem slängde jag mig på sängen och skrek åt pappa att "JAG MÅSTE HA EN IPREN!" Snäll pappa hämtade ipren, men det tar ju ett tag för den o verka så där låg jag på min säng med ett bultande huvud och tyckte synd om mig själv. Har aldrig haft migrän, men tror att det var typ så det är. Huvudet bultar, man tror det ska sprängas, vill spy, lite ostabil etc.

Nej, nog snackat om mina huvudvärksproblem, det är väl ändå ingen som läser :PIdag ar första riktiga dan i skolan. Den längsta av alla dagar till på köpet. Fuck it. Tittade på Svenska hollywoodfruar när jag kom hem och baka scones. Tycker alla de där fruarna är väldigt elaka faktiskt. Jag har inget problem med att Agnes-Nicole är dum mot hon Mara som försöker ta hennes hund ("som är en av de finaste i sin klass") men när hon bá "de andra fruarna bara pratade om sig själva, jag satt ju tyst hela tiden" HA visst, gillade inte riktigt henne då... Inte den nya tanten heller, hon e fan knas i huvet. Riktig virrpotta med noll utstrålning. Mene det bästa va ju ändå när hon skulle ringa förnsterputsaren
"yes, I have to clean my windows, i'm going to have a lunch tomorrow. It's many windows, maybe 50 or so"
Och sen när de kommer och bá
"well, it isn't that many..."
"no, thats what i said, i said its a few"   HAHAHAHAHAHAH! Virrkärring!

Okej, nog pratat!

kiss 'n love!!

Nya sötnosarInköpta från NY via min faster (a)

Kul med webcam


Löser kub
Under lägret lärde jag mig även att lösa Rubriks kub. Nu är vi nästan oskiljaktiga xP
Nej men när man väl lärt sig kan man lixom inte sluta. Så fort man får en ledig liten stund är det 'fram me kuben' ^^

Fabian fyller år
Tyvärr suddiga bilder men det beror på fotograferna ;)

Sistar - So cool

Jätteflum musikvideo jag hittade när jag gick in på youtube. Asrolig >.<


Bilder: World Scout Jamboree 2011 Sweden

ÄNTLIGEN KOMMER BILDERNA FRÅN JAMBOREEN!!!!


156 länder representerades på lägret


Coola Lizzie visar pisoarerna. Bakom är vårtlägerområde...


Apmycket slanor hade de tagit fram (*slanor är pinnar man bygger med)


Tjusig kvällsol - de dagar det inte regnade


Lizzie o jag under konserten


Mitt personliga id-kort under lägret. Det gula molnet i höret betydde att jag bodde i "Summer(gul) - Visby(den runda ringen i)"


Mina märken man har på skjortan som berättar vart jag kommer ifrån, att jag är tjej och vilken avdelning jag är med i. Mitt avdelningsmärke var det med pusselbitarna. Det var roligt ända tills en kille berättar att pusselbitar brukar symbolisera att man är handikappad >.<


Japp, så mysiga var bajamajorna


Awesome kvällssol


Hihi, busig tjej (jag)


Massa flaggor (så jävla ballt!)


haha man ser iaf vilka som är svenskar x)


Coolaste brudarna!

Liten. lurig fråga


Vad är det för likhet mellan Hoffmaestro, Sanna Nielsen, Kungen, Kate Ryan, Timbuktu och Europe????svar: alla uppträdde under World Scout jamboree


kräftskiva med en släng av förkyldning

Kul att man åker iväg fyra dar på kräftskiva till goda vänner och mitt i allt blir superduperförkyld! Verkligen en riktig dunderförkyldning med snor överallt, ont i huvudet, trött konstant och en släng av ont i magen. Kul. Verkligen jättekul.

men man måste ändå säga, att trots allt det som varit jobbigt och som jag egentligen inte orkat med, har det varit väldigt trevligt :)

Bilder kommer så fort jag fixat in dom i datan :D

hihi

Roliga bilder på djur som katter och hundar.


Roliga bilder på djur som katter och hundar.


damm it

Vad vore väl inte ett läger utan en riktig förkyldning och diverse andra bacilisker efteråt?

Mys att jag får ligga i soffan hela dan, titta på LOST och äta glass


Så var man hemma igen...

Kom precis hem efter att har varit bortá i totalt 3 veckor - en vecka i Tylösand och två på scoutläger ;)

Allt känns för tillfället astomt. Man var lixom varit van vid att det alltid händer nått och att det alltid är ljud runt omkring, men så plötsligt blev allt tyst och tråkigt och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det känns som jag levt i en dröm och vaknar upp nu alldeless förvirrad. THIS SUCKS


Men en liten kort sammanfattnign av lägret då;
jag har varit på 22th World scout jamboree* Sweden 2011, vilken hittills är den största jamboreen som någonsin ordnats. På lägret fanns 38 000 scouter samlade med tillgång till vattentoletter, dusch och caféer. Maten vi åt lagades på gasspis och köptes för "points" på de temporära ICAbutikerna.

Lägret var uppdelat som följande: olika towns; summer, winter, spring & autum och sen inom dessa olika subcamps. Jag bodde ex i Summer - Visby (se kartan). Vi bodde längst ner i hörnet där mellan bajamajorna och sopsorteringen - mys! På dagarna var det aktiviteter och fritid som gällde. Jag tycker allt var väldigt välordnat även om det var mkt kö oftast :S Något av det häftigaste var avslutnigen och alla fyrverkerier igår. Det enda jag känner mig lite besviken på är att det inte blev någto disko som utlovat sista natten, att dert regnade ganska mkt och på mig själv för att jag inte vågade vara tillräkligt social :(

Just nu lider jag av extrem sönbrist. Om man räknar från när jag vaknade i förrgår morse - det är 64 timmar sen - har jag endast sovit ca 8,5 h sen dess.
Känner att jag kanske borde släppa datorn och sleepa lite nu :P


Mer info i videoform för den intresseradehttp://www.flickr.com//photos/wsj2011/sets/72157627268859008/show/ (ashäftigt bildspel!)

*jamboree är ett annat ord för ett stort scoutläger och ordnas vart 4e årbilder och lite annat sånt kommer så snart ;)


Är jag ensam?Särhär ser iprincip alla mina pennor ut. Jag kan verkligen inte låta bli, eller liksom, det bara blir så. Först sitter jag där med en hel penna och så bara vips, plötsligt, är pinnen avbruten! Förstår verkligen inte!! Omöjligt! Tror knappt jag har en enda hel penna >.<

Är du en pinnavbrytare som jag eller ser alla dina pennnor som nya ut???

Kan du gissa...... vad detta är för något??Rätt svar först belönas med länk (om man vill såklart)


Lindshe var den som gissade rätt först! Här är hennes länk http://lindshe.blogg.se/

flowers & nails(ja det är mina naglar)


Experternas 10 värsta träningsmyter

10: Din träningsmaskin räknar kalorierna du bränner
– Det betyder inget, eftersom maskinen inte frågar efter hur mycket kroppsfett du har vilket är avgörande för hur mycket du kan bränna, säger personliga tränaren Mark Macdonald.

9: Kvinnor bör inte lyfta vikter för det gör dem grova
Detta upprör Alice Burron, tidigare bodybuildare.
– Du måste verkligen överprestera för att se stor ut, kvinnor har dessutom för mycket östrogen i kroppen. Styrketräning hjälper i stället att bränna fett, säger hon till CNN.

8: Pulsmätare visar hur hårt du tränar
– Din egen känsla av hur hårt du tränar är en mycket bättre mätare. Visst, den känslan ändras från gång till gång, men den är fortfarande bättre än en pulsmätare, säger Mat Fizgerald, journalist och expert inom hälsa.

7: Vågen visar dina resultat
– Många är fast i att vikten visar hur vältränad du är. Och när inte förändringar syns på vågen, så ger många upp i stället för att se alla fördelar som träning för med sig, säger författaren Alex Hutchinson.

6: Lågintensivträning bränner mer fett
Myten säger att högintensivträning bränner kolhydrater i stället för fett. Men i det långa loppet bränner du mer fett om du tränar intensivt.
– När du har bränt kolhydrater, börjar du bränna fett, säger Mat Fitzgerald.

5: Ta en proteinshake efter träningen
Det fungerar i nödfall, men:
– Det är bättre om du äter riktig mat, säger Mark Macdonald.
Protein får du bäst genom mat som kalkon, turkisk yoghurt, nötter och frukt – alla vitaminer får du på köpet.

4: Du kan punktförbränna olika delar av kroppen
– Det spelar ingen roll hur många sit-ups du gör, för det handlar om kroppsfettet som ligger ovanpå musklerna. Fokusera inte på en kroppsdel. Försök att gå igenom alla, säger Alice Burron.

3: Så länge jag är på gymmet 30-45 minuter får jag göra vad jag vill resten av dagen
Gymmet försvarar inte en dålig diet. Och studier har visat att om du är stillasittande under resten av dagen så spelar träningen ingen större roll, visar en amerikansk studie.

2: Smärtar det inte, tar det inte
– Det här är frustrerande. Det ska nämligen aldrig göra ont att träna. Du ska träna smartare, inte hårdare. Du behöver inte döda dig själv, bara bli lite smartare, säger Alice Burron.

1: Stretching motverkar skador
– Det finns väldigt lite bevis på att sättet vi lärt oss stretcha på, som att nudda våra tår till exempel, motverkar skador, säger Alex Hutchinson.

källa

10 anledningar till att ha katt istället för hund

 Källa

 • Katter spinner. Hundar dreglar.
 • 1996 kvävdes över 10 000 hundägare till döds av saliv vid det dagliga morgonslicket i ansiktet.
 • Katter begraver sin skit. Hundar gräver upp andras.
 • Katter har bättre saker för sig än att stoppa sin nos i ditt skrev.
 • Katter stryker sig mot ditt ben då de vill ha ömhet och kärlek, inte då de är pilska.
 • Katter använder kattlådan. Hundar använder ditt ben.
 • Katter landar alltid på fötterna. Hundar vägrar låta dig kasta dem.
 • Katter väntar tills du har läst färdigt morgontidningen innan de strimlar den.
 • Katter ser söta ut då de sover på TV:n. Hundar faller ihop och slaggar mitt framför den.
 • Ingen någonsin har behövt "varnas för katten".

 • Själv har jag ingen åsikt, tycker om både hundar och katter like mkt ;)


  dressonline.com

  A-4421 Red DeliciousJ-845 Sweet dancingA-3158 Short Fun DressDQ8011
  DQ8052A-411 Pink Prom DressA-3173 Short Prom DressA-5240 Cute dress

  RSS 2.0