Outfit ala fredag



Pannkaka

Mm, har precis lagat och ätit pankisar (även kallat pannkakor, hihi)
Jättesmarrigt! Nu är min mage gigantiskt :P Full med pannkaka och soppa som mamma gjorde

Ska sätta mig med min damm engelskabok. Eller okej den e bra å så (hyfsat iaf) men problemet är bara att jag inte läst klart den än och det är book-talk imorrn...har inte ens läst halva!!! :O :S
Think i got a problem...

Nej nu blire läsa och sen skype me Clara som ska berätta för mig vad boken handlar om ;)



Sov sött

Nu har vi begravt henne.
Känns konsigt att inte kunna klappa henne mer, ge henne ett maskrosblad eller kittla henne på magen.
Allt är så tomt och konstigt. 
Torkade tårar på hakan och näsan rinner.
Men jag är glad att hon dog i sin bur och inte blev uppäten, påkörd eller bara rymde förgott.
Att det finns ett minnesmärke.
Och hon fick med sig en morot.
<3


(Behövde skriva av mig)

MysOutfit

Kände när jag vaknade imorse att det var en mysdag. Hade bara projektdag så var inte så mkt folk i skolan och jag stannade inte så länge - skönt. Nu är det bara mysa med LOST och vetevärmare (a)


R.I.P Molly

R.I.P min finaste MollyKanin <3333

Saknar dig redan gullnosen... :'( 




Kom ut i köket på morgonen.
Tittade ut genom fönstret.
Såg att något inte stämmde.
Tanken slog mig hur det kunde va,
men jag blåste bort den.
Ville inte.
Så när jag kom ut, inget rörde sig.
Då var det bara att face the fact
Du blev ju inte ens gammal, eller så blev du det
Jag hoppas bara du inte led, att du var en lycklig kanin
Rest In Peace

Combo outfit

sommar vs. vinter


Smörfluga


(oredigerad)


även kallad Butterfly

Vill inte

Om en kvart ska jag övningsköra till jobbet för att sedan jobba till halv 6. Låter kanske inte så farligt men jag vill inte, vill inte, vill inte, vill inte jobba just nu. Känner mig verkligen inte taggad längre. För några månader sen var det jättekul att gå till jobbet, men inte längre. Vet inte varför.

Jaja, nu får jag väl släpa mig upp och borsta tänderna och göra mig fit for fight :/

Nada

Vet egentligen inte varför jag gick in på min blogg. Kanske för jag hoppades på att ha fått nån liten gullig kommentar? För ärligt talat, jag har verkligen inget intressant att skriva.
I skrivades stund känns allt piss och jag tänker gå och lägga mig. Läget är allmänt jobbigt och det ett segt kaos i min skalle. Jävla fucktard! Time to go to bed. God natt

Body Painting






Tuffa klackar från Leoni (nelly.com)



Dumma mej

Trodde jag skulle göra sam, läsa engelska, plugga matte och vara jätteduktig när jag kom hem - men så blev det inte. Såklart tittar jag på svenska hollywoodfruar, äter, checkar fb och gör allt för att jag ska komma undan mig själv med att plugga...SUCK på mej!

Regnig dag på bilden

Hade en uppgift på bilden då man skulle gå ut och fotografera, så jag tog mig friheten att fota lite extra (a)






















Tråktisdaag



Här sitter jag, nyduschad och fräsh efter att ha haft gympa sista lektoinen (orientering suck men jag och Ronald rockade så jävla fett så det var nice ändå).

Tisdagar är min längsta och segaste dag, går från 8.10 - 16.00. Säkert många som göra varje dag men för mig e de mkt, brukar sluta runt halv 3 typ. Dessutom var jag så jäkla trött genom hela dan trots att jag smällde i mig lite kaffe imorse...kan bero p åatt jag inte sov så mkt efterosm det var prov idag så jag pluggade igårkväll (a)

Provet gick väl hoppas vi bra...några lite svårare frågor och några lite enklare, lite poäng samlar man väl ihop ;)

Nu är det snart scoutdax för mina småscouter, så söta - de flesta ^^

Hela familjen Rådjur på besök

Familjen Rådjur har lite till och från varit stamgäster i våran trädgård. Tyvärr måste jag säga att jag mindre och mindre börjat uppskatta deras besök då de inte förvarnar innan de kliver på, äter som om de vore hemma och bara roffar åt sig det godaste. Lite oförskämda kan man nog faktiskt säga att de är. Men ändå ganska trevliga att titta på :P





pappa



Mamma



The Kid
(haha obsevera den extremt roliga ordvitsen här)


Grattis Linnéa

Grattis till Linnéa, tösabiten som blir 18 idaag!!!


Gammal bild på födelsedagsbarnet från Gotland förra sommaren


FridayOutfit



Kofta - H&M
Linne - Gina
Leggings - Lindex
Skor - Skopunkten

En dagens




Ringen har jag gjort själv på lägret i sommras



Haha vad har hänt här då? varför är mina fingrar blå-prickiga??? :O
Jo för vi lekte med arbetade med sprayfärg på bilden ^^


Hjälp med ny mobil

Hej!
Jag vill köpa en ny mobil med touch-skärm - det enda problemet är att det finns så många att välja på och jag vet inte vilken jag vill ha!!!! 
 
Så det vore underbat gulligt om ni ville hjläpa mig (a)




1. Vilken telefon har du?

2. Vad är så bra med just den?

3. Vad är dåligt med den?





Så går det..

...när man pluggar tråkig kultur- och idéhistoria :/ Då börjar man klottra istället - mycket roliare!




11 sep


Tillägnar detta inlägg de som dog och de som mist någon de älskar i attakterna den 11:e september 2001




lunch med Ellen

Mitt i städandet atv mitt rum ringde Ellen och ville ha lunchsällskap. Så hon kom hit och vi åtoch solade - myyys!
Nu har hon åkit hem och jag ska så snart förbereda mig för att åka iväg på middag till Clara :D

puss

Huuuungrig!

Det måste seriöst vara något fel på mej! Jag är fan hungrig hela tiden (utom när jag är extreeeemt mätt). Vill alltid ha ngt att tugga på. Vad som helst typ äpple, kaka, korv med bröd, godis, risifrutti, tuggummi, macka, hallon etc...
Men har ju precis lärt mig på naturkunskapen att man ska inte äta för ofta för då hinner inte pH-värdet i munnen återhämta sig och syror börjar fräta ner tänderna... Inte bra :/


Regnet bara öser, solen den går upp och ner

Shit pomfritt! Vilket regnväder alltså! Det verkligen bara vräkte ner!! Och, galen som man e sprang man ju såklart och hämtade kameran för att fota lite på altanen (a)

Men jag blir lite tjurig på yr.no, de sa att vädret idag skulle bli soligt och upptill 20 grader. KNAPPAST!


blir fan trött

Mah, det är mkt att göra i skolan nu! På ett sätt känner jag mig ändå fett taggad, lixom som att jag ser det som en utmaning - kommer jag klara det här? Men å andra sidan när jag kommer hem, ska sätta mig och börja blir allting väääääädligt jobbigt... :S Hm, inte bra.

Och hatar alla uppgifter när man måste bestämma sig i skolan. Typ läraren säger att det sk vara redovisningar och man får plocka ämnen från listan och ska lämna in en lapp med valt ämne i slutet av lektionen. Hatar det. Kanske beror på att jag alltid har beslutsångest...men jag vill lixom sova på saken :P


Ikväll är det scouterna som gäller! Har bakat hemliga kakor som jag ska ha med att bjuda på, eller okej alla ska ha kakor med - får se hur det går...vissa brukar ju inte vara så duktiga på att göra sina scoutläxor hmpf!

jaja hare bäst bäst bäst

Nu ska jag titta på Sv Hollywoodfruar! love it!



nej vi är inte alls konstiga på våra scouter
 - Bild från Cykelhajken på Åland i våras, även kallad FlumHajken och SexHajken (internskämt)

Måndags outfit


Jobbig dag

Den största delen av dagen spenderades på jobbet. Allt gick väl egentligen bra förutom att jag råkade säga fel till en kund preciiis när chefen stod bakom, gissa om jag fick en tillsägelse. Dessutom fick Linda oxå vara med på hela spektaklet när jag fick skämmas för han tyckte vi stått och pratat fast jag stod och diskade och hon plockade med salladerna :S det var knasigt. Sen kändes det som att jag inte skulle få ha jobbet kvar länge till... Jaja, just my luck :/

Den underbara dagen började dock tidigare än så då jag halvt om halvt cyklat ihjäl mig för att hinna till bussen som såklart precis åkte ifrån mig när jag kom...Fick ringa mamma, cykla hem lika fort igen och sen få skjuts ut.

Sen jag kom hem har det dock varit en ganska bra kväll. Älskar hemma! :P


Puss o kram, nu ska jag skriva om jäkla pH-värde i munnen


Snyggt i läder

Höstmode: En läderromans!

Måste säga att Miley Cyrus klär sig snyggt i detta läderfodral - really hot!

Party @ Avenyn

Igår hängde jag, 6 tjejkompisar och 2 killkompisar på Avenyn i Sthlm, en nattklubb belägen på kungsgatan åt Stureplans hållet.

Det var galet skoj att dansa släppa loss dock gillar jag inte riktigt de som liksom kommer fram till en och gör snuskiga danser bara för att få ett strul, mkt roligare med killar som bara släpper loss och har roligt. Alla kanske inte tycker så, men det ärmin åsikt. Och samma sak om man dansat me nån och sen går, att de inte håller på och följer efter en!!

Men annars var det asskoj, blev ju lite trött där frampå småtimmarna men då hade ändå typ hälften gått så dansgolvet var ändå nästan tomt igen :/

[Det började med middag med tjejorna och sen hem till Rebecca för make-up, "party-preparations" - förfest så att säga. Mötte fler. Åkte så pass lagom att vi kom dit innan det var lång kö så vi kom in realtivt fortt, vilket var jätteskönt. Dock var det ju typ ingen där inne då men vi började dansa lite själva och efter ett tag var det plötsligt massor B-) Vi dansade och hade jättekul med andra galna människor. Vissa av oss försvann lite då och då när de hittat nått kul ...ragg? På slutet satt vi oxh snackade lite. I och med den höga volymen är jag nu mer hes. Btw på tal om musiken måste jag ge ocred till Dj's´arna, tyckte inte det var jääääättebra musik de spela :S
Kunde så ssmåningom göra sällis hem med E & F för att tillsut falla i säng xP ]

Tack för en underbar kväll alla sköna killar och tjejer som var där, speciellt Ellinore, Felicia, Rebecca, Clara, Linda, Louise, Jacob och David (som fixade så vi kom in) och gjorde att jag hade jättekul!

Pusssss







(jag ser typ tjock ut men det är för jag liksom svankar och skjuter fram magen, DAMM IT)


Cool brud


RSS 2.0