Stripes of the window





Utekväll

Igårkväll hängde jag med coolazte brudarna Linnea, Rebecca & Linda på Nattklubb Avenyn. Gillade ju inte riktigt stället förra gången vi va där, så innan vi drog va jag fett me bitter. Eller okej, jag va typ bitter ganska länge- Dessutom hade jag klackskor (okej jag vet, mitt eget val) och hade när jag skulle gå ham så ont i fötterna att det faktiskt knappt gick att gå. Fick smörja fossingarna med salva när jag kom hem sådär nån gång vid 2-3.

Men jag uppskattade mitt trevliga sällskap och hoppas Linnéa vill följa me fler gånger ;D Woop woop





Nu blire jobbet som gäller...

Vintertid

Nu alla barn och vuxna är det dags att ställa om klockan till vintertid (fan va deprimerande det låter) dvs. vrida tillbaks den en timme.

För den som är lat kan man ju alltid köpa en sån här klocka...frågan är bara om man inte känner ännu mer förvirrad? :P

Utgång

Ikväll blire utgång me HELA tjejgänget! Woho, tagga till ^^

Vi ska troligtvis ha masker på oss och kanske jag lyxar till det lite med klackar oxå...
Vi har dock inte bestämt vart vi ska gå än... det blir en senare fråga.

Men nu ska jag göra massa saker innan jag kan käka middag och dra iväg för att göra Stockholms nattliv farligt, grrrr (a)



puss

halloween feezt

Va på klassfest/halloweenfest igår hos en tjej i min klass.

Innan taggade vi till hemma hos mig. Tillmiddag blev det fläskytterfilé med pasta (massvis av pasta) och sås ;) Sen fixa alla iordning sig och åkte till den här tjejen vi skulle va hos.

De hade ordnat allt jättefint när vi kom. Det var spökmusik, massa levande ljus, hur mycket snacks som helst, halloweentårta, pumpa, mys osv ^^ Sen drösade resten av klassen in, det blev Carola istället för scarymusic och dans istället för anden i glaset :P

Men det var verkligen jättekul att klassen kunde komma ihop och ha party tillsammans :D


Bilder från Linda via fb



Min hatt syns inte, men ska ska va häxa iaf ;)


How to dress at halloween

Att klä ut sig inför halloween är inte alltid det lättaste. Nedan följer en liten guide hur du kan göra en storslagen entré med en fancy utklädnad.


HÄXA



Tänk på: Att din kostym inte ska se för glad och rolig ut, använd istället svarta, mörka färger för att framhäva din image. Jobba med karakteristiskt smink, gärna svarta, långa lösnaglar och accessoarer så som en kvast/katt/lösnäsa är aldrig fel. Glöm för allt i världen inte häxhatten!



DJÄVUL
Tyllklänning djävul

Tänk på: Det är viktigt att du inte ser för porrig ut, fokusera istället på att få fram mer karakteristiska drag genom horn, höga klackar, ett par vingar, röda läppar och bonus är en treudd ;)

 

PUMPA

   

Tänk på: Det räcker inte med att du bara målar huvudet – när det gäller att vara pumpa måste du gå all in! När du väl fått på dej hela dräkten är det såklart ett plus i kanten med målat ansikte. Ha gärna lite blad på händerna och ett par passande strumpbyxor.


ZOMBIEBRIDE

 

Tänk på: för mycket blod är bara äckligt. Lagom är bäst. Se till att det ser verkligt ut. vitt ansikte med mycket smink är att föredra. Vit klänning är ett måste (kan dock gärna vara aningens smuttsig) - annars är det heelt fel. Viktigt att inte glöma är brudslöja, mycket mörker kring ögonen. And whatever you do, do NOT smile.


VAMPYR

   

Tänk på: Några måsten är vitt ansikte, huggtänder, krage, och svarta kläder. uppfyller man inte dessa kriterier kan man ha svårt att bli betroddsom vampyr.. Vill man kan man ha blod i mungiporna - då blir det extra kul!

SCREEM
    

 

Tänk på: Denna kostym är svår att misslyckas med. Det enda den egentligen kräver är en mask och svarta kläder. För extra touch smeta blod i  ansiktet på masken, ha svart säckig "klänning" och en kniv.

SKELETT

Tänk på: här gäller allt eller inget! Ska man vara skelett får inga vanliga kroppsdelar vara synliga, allt täckt med dräkt eller smink.


outfit



Snyggt???


Fet kväll

Idag känndes som en jobbig dag. Iaf sen jag kom hem.

På min lista för kvällen finns
- skriva svenska artikel som jag inte förstår något av
- träna fast det är jobbigt
- laga middag
- plocka undan efter middag (varför har jag en bror när han inte gör det åt mig?)
- duscha
- städa mitt rum + hallen + vardagsrummet (kommer ta ett ååååår)
- hitta en bra utklädnad till festen imorrn kväll på tema halloween
- ta en simmtur bland högarna av oandvändbara kläder i min garderob och försöka förstå vad jag ska ha på mig imorrn

ehh jaaa... det jobbigaste kvar då, yay!!

Step

Ska strax dra iväg på step-pass på friskis. Det var typ år och dar sen jag tränade och jag har aldrig varit på step. Känner mig skitnervös. Känns som jag typ kommer falla ihop och dö när jag, samtidigt som jag får syrebrist, snubblar på mina egna ben.


Update

Passet gick bra. Va inte som jag trodde. Jag hade trott man skulle lixom hoppa massa upp och ner på brädorna, göra armhävningar på brädan, "gå i trappa" osv Men det här var typ mer som ett dans/aerobicspass. Det var jättesvårt med kordinationen och så skulle man lägga ihop alla momenten till en dans på slutet. Då var jag astrött så det enda jag kunde fokusera på va ju att hänga me vad instruktören gjorde - inte komma ihåg stegen :S

Svårt


Tidig morgon i skolan

Sitter i skolans bibliotek. Börjar inte förän om 50 min... Har varit ute och promenixat mig med Flaaajs :D Regnade i morse när jag gick upp men när vi sen träffades vid skolan hade det slutat så vi tog en liten sväng runt sjön i närheten. Tyvärr hade vi missuppfattat varandra vilken tid vi börja så vi fick springa tillbax :P

Nu försöker jag iaf skriva lite på min svenska artikel, kanske blir lite projektarbete sen...


kraam!

Svävar på moln

Känns typ så. Det är så himla mycket jag ser fram emot och så mkt kul som ska hända - inom de närmsta dagarna, inom den närmsta veckan, den närmsta månaden, året. Jag tittar på min framtid med ett pirr i magen och bara hoppas hur den kommer bli. Blir den som jag vill ser jag även fram emot den jättemycket :P Det enda negativa i allt det hela är att den tiden som är nu kommer aldrig komma tillbaka. Jag kommer aldrig att vara 18 år igen och uppleva allt vad just denna tid innebär.
Oj fett poetiskt det blev eller nått :P

Va fan håller jag på med!? Jag skulle ju skriva filosofi nu juueeee >.< Att jag alltid halkar in på fel spår :/ 


4 låtar jag vill lära mig










Fast tiden har jagat oss in i en vrå








Fotografiska

har varit kulturell nu med min kompis Ellen. Vi var på fotografiska och såg en utställning av Nick Brandt. Lagom mys och ansträngande för att vara lördagsaktivitet ^^

Hans bilder var extremt fina. Ni vet sådär man vet liksom inte vad man ska göra och hur man ska kunna njuta tillräkligt för att verkligen ta in något så facinerande. Enligt honom själv fotar han inte naturbilder med djur utan proträtt av djur. Han arbetar också hellre med att försöka komma så nära djuren som möjligt och fota, inte med långzooms objektiv. Dessutom gick en del av pengarna han fick till ett projekt han skapat  där han försöker att bevara afrikas djur.











Tema rött





 




Kul dröm

Hade en rolig dröm inatt. Drömde att kag var på Entrounage nattklubb och så tyckte  jag DJn var dålig så jag gick upp och började byta låt - han var inte där. Sen hände massa konsigt och plötsligt fick jag följa med in i rummet bakom Dj-båset och hänga. Och sen minnas jag att jag frågade en kille där
"men, om ni ligger här och latar er, vem är det då som fixar musiken?"
"du", svarade han "nu är du DJ"

haha fett kul eller hur? Och så fick jag massa coola kontakter! Det enda knasiga var att detta var omkring kl 19-20 på kvällen och det var massa pensionärer där som dansade bugg, liksom innan det blev en nattklubb :P KNAAAAS


Halkade

Började min fredagmorgon med att halka med cyklen i en korsning. Som tur är var ingen i närrheten och såg mitt graciösa fall (hoppas vi). Hade tur och klarade mig med "endast" ett skrapsår på armbågen, lite sår på magen, lite ont i knät och en aning öm på låret. Tur att jag inte slog i huvudet! Reste mig ganska snabbt, kom på fötter och kunde cykla iväg. Men under vägen utvecklade jag någon form av chocktillstånd och var tvungen att stanna och andas djupt. Försökte ringa mina vänner och säga att jag va sen men ingen jävel svara :/

Kände mig lite smörig när jag skulle försöka förklara för min lärare efter lektionen varför jag var sen (vilket jag iof alltid är) men hehe jaja, på smör kommer man långt (a)

Sen rulla dan på med den ena prövningen efter den andra. Samhällsprovet kändes bra men heheheheheh eeehhh jaaa , vi får väl se.....  

Sen kultur- och idehistroria. den ena uppsatsen skrev jag bra (anser jag) men den andra haha är ett skämt xP Fast det PINSAMASTE var när Claes (min lärare) skulle kolla igenom mina anteckningar för han ville egentligen ha in dom men jag hatar lösa papprer och vägrade lämna in dom. Därför skulle han titta på dom. Men gissa vad som döjlde sig på sista sidan i mitt block! SÅKLART hade jag haft lite tråkigt en lektion och ritat av honom som en en liten undervisande gubbe - och den såg han!! Och Claes är inte läraren med humor :/  PIIINSAMT

Just nu

UPPDATERING FÖR NU:

♦ Trött, seg, pallar inte, vill sova.

♦ Rapar skollunch.

♦ Vill äta Polly (orättvist att Linnéa har!)


♦ Filosofiprovet gick såklart dåligt. trodde jag kunde (det gjorde jag!) men förstår aldrig frågorna.

♦ TVn locker otroligt mkt.

♦ Känner för att dricka saft.

♦ Det blåser, det är kallt.

♦ Min kanin tycker inte om mig. Hon bara smiter när jag kommer. Inte som förr.

♦ Min kanin känner sig ensam. jag vill köpa en pojkvän åt henne, men det vill inte pappa och bror.
Svart dvärgvädur
Kolla, värsta perfa killen (vänster) för min nuttenutte gullepluttis kanin


♦ Bladen på träden börjar bli gula. Fula. nej fina, man kan fota! Gilla! Men nej, hinner inte :(

♦ Min samhällskunskapbok ligger här bredvid och skrattar mig i ansiktet.

♦ Snart kommer lönen, det gillar vi.

♦ HUUUUNGRIGG!!

♦ Jag borde träna.

♦ Känner mig ful.

♦ Snart är det höstlov. Jippi!

♦ Vad är heaven vs, hell?


Suuck!

Fun light




Fett sugen på fun light...vilken smak borde man välja?

Vad är vetenskap?

Från wikipedia:

Vetenskap är utvecklande av tidigare okänd objektiv kunskap med systematiska metoder. Vetenskapliga metoder innefattar en kombination av empiri (prövande av hypoteser, teorier och modeller genom observation, experiment, mätning och annan datainsamling) och deduktion (logisk slutledning, härledning av samband, teoretiskt modellbygge, formulering av nya hypoteser). Ett kriterium för vetenskapliga teorier är att de skall vara falsifierbara, med andra ord att de ska ge förklaringar och göra förutsägelser som kan prövas, samt att teorin är formulerad så specifikt att den skulle kunna motbevisas om den är felaktig.

Detta är iprincip detta vi ska ha prov på imorgon i filosofi. Fett segt. Fattar ju inte ett skit av Popper eller Kuhn (två typ filosofer med olika tankesätt) :S



cp-telefon!

Hata jälva cp-fucktard-telefon.


Om ni undrar varför jag inte svara på sms så är det för att det helt enkelt inte går. Och "alla" mina gamla telefoner är telia-låsta, jag har tele2   -  SUCK!!!!




För det första går det inte att svara på sms, för de andra stänger den av sig-sätter på sig hela tiden nu... :S

kanske dags att införskaffa en ny?



UPDATE 19/10


Mamma var inne på både Tele2 och Telia idag och kollade. Nu funkar det att skicka sms men den krånglar fortfarande med att stänga av/sätta på sig hela tiden.

På Telia skulle de ha 300 spänn för att låsa upp min gamla operatörslåsta telefon. Fattar ni 300 kronor (!!!!!!!!), för att låsa upp en telefon som det andra alternativet är soporna. Jag kan inte fatta det... Jäkla snålisar


Sweet little girl







Bjussar på några bilder av en otroligt söt tjej

ha de gött!

Uttråkad tjej

Kom precis hem från jobbet. Har jobbat sedan halv tolv fram till, jaa, nästan sex.
Vi skulle varit fyra typ sevitriser eller vad man säger i serverignen, men den fjärde kom aldrig så det var lite stressigt att hinna med allt på bara tre :S

Min näsa krånglar, min fötter STINKER och jag pallar verkligen inte plugga!

Känner mig bara trött, trött, trött och vill lägga mig å sova.

Dricker Brämhults Blåbär-SVartvinbärs juice. Den är god.

Nu får det vara nog med bloggade. Daxs att sätta sig in i emprin, deduktionens, premissernas och positivismens värld och plugga lite filosofi.


kram



Dålig koll

Hej, det här är tjejen med dålig koll på mode som skriver.

Tänkte bara fråga mina kära läsare som kanske har ett lite bättre hum om höstens/vinterns jackmode vad man ska satsa på att köpa för jacka nu till höst/vintern? (har en liet tunnare skinnjacka och en jättetjock en)




Eller är det kanske en overall man ska satsa på? xP


Fjärilshuset

 

   


It's the beautiful true color


Fredags outfit





Fuck

Sitter här och har hur jävla mkt inspiration som helst. Vill bara sy, göra fotomontage, fixa mina naglar, baka och rita!! Men tyvärr ligger det ju lite läxor och skaver inför nästa vecka så än så länge får jag ju inte ha nå kul. SUCK!




Ser kanske inte så jävla mycket ut, men det är mycket som ska göras inför varje grej :S

PluggPlugg

Nu gäller det bara att plugga, plugga, plugga!

Eller jaa, har även lagat MIDDAG idag. Det blev en nyttig middag bestående av
 - halva rödbetor i ugnen med fetaost
 - smörstekta sparris, hericotverts och ärtor med flingsalt
 - små, stekta kycklingbitar med touch av rivet citronskal och bacon

Både gott och nyttigt om jag får säga det själv ;) Tyvärr glömde jag ta bild för jag blev så ivrig att äta upp det ^^

Men nu blir det engelska för hela slanten!

[but now it will be english for the whole coin] hahahahahah

Nån som vet när nya iphone 5 kommer ut?


tävlar

Tävlar hos Lindshe om att vinna "egendesignad" müsli från MinMüsli.se

Wohoh! Hoppas jag vinner för jag älskar verkligen müsli ^^

Plugg och stress

Seriöst, nu är det typ panik. Denna vecka är sååå mkt att plugga till. Hade väl funkat okej och det inte vore för att vi har två STORA prov veckan efter oxå :S Inte bra, inte bra...
Och något av det jobbigaste, tycker jag, är hur man ska prioritera sin tid. Ska man plugga "all day, all night" eller försöka gå o lägga sig tidigt och hoppas man typ lär sig i sömnen?

För tillfället är det iaf matte och samhäll som står högsta prio,

så nu blir det till att gnugga geniknölarna ordentligt ;)



Have a nice study-time!


201010


Entourage

Utekvällen med tjejerna (och Fabian) blev superlyckad! Är så glad att de andra tvingade med mig ;) Det var precis som jag ville att det skulle va; vi i vårt gäng dansade tillsammans hela kvällen utom när några ibland gick iväg me nån kille - men det var lixom okej får vi va så många. Plus var oxå att det inte var så många kåta, slisk-killar som bara kom fram och typ ville ha sex på dansgolvet - för det gillar jag inte. På minussidan hittar vi att drinkarna var dyra (som på alla ställen) och att det - enligt mig- var lite svårdansad musik ibland.

Men jag gillade ändå Entourage, det var ett fräscht ställe, sjyssta människor, bra utrymme, bra uteplatser och två olika dansgolv, fräscha toaletter och gratis vatten ;)

Jag är nöjd, även om jag såg ut som en luffare - eller hur var det egentligen tjejer? :P



Bilder kommer så fort mina tröga vänner lagt upp bilderna vi tog ;)
puss









Jag är dålig

... jag tänker hela tiden att jag ska plugga. Men så blir jag trött och orkar ändå inte plugga. Fan. Varför lyssnar jag inte på mig själv lite oftare? Dumma mig. Inte så smart med tanke på att jag alltid skjuter upp allting.
Jag gör en planering. men följer den aldrig. Fel fel fel fel fel fel fel!

Think it's time to go to bed



Shopping me girls

Va i stan och shoppade idag med tjejerna, Linda Clara Rebecca Louise, och hittade MASSOR av saker jag ville ha.









































Detta fick i varje fall följa med hem, sen får vi dock se när jag provat allting 10 gånger till framför spegeln om jag ska lämna tillbaka nått eller inte :P

Skorna i mitten (<3!!!!!) köpte jag dock i täby eftersom det var ett av de få ställena kring Sthlm som hade kvar ett par i min stl ;)


Freeedag



Tjo hopp
Tycker jag känner mig ganska fin idag, väldigt lila-gul ^^

Halsduk - hemgjord
T-shirt - Cubus
Strupbyxor - Indiska
Skor - Skopunkten

Observera även den fina flätan jaag har gjort ;) ^^


Time 4 school!

Matte C - delprov 1

Hej alla kära vänner som läser matte tillsammans med mig, här kommer ev. lite plugghjälp ;)
Det är som en innehålls förteckning/överblick över vad som kommer på provet




(klicka på bilden för förstoring)
((det är menningen att bilden ska va rätt stor, vet inte hur den ser ut på era datorer))


silvertears

Nu var det länge sen det var ett nagelinlägg



Målade naglarna silver (med en striper!!! fatta vilken tid det tog) frågan är nu bara 
"ska jag fortsätta ha dem enfärgade silver" eller "ska jag göra nått kul mönster"?


(haha min tumme ser helt fucked up ut xP )


Orienteringsdag

Orienteringsdag idag. Började skolan 8.10 med matte. Sen var det håltimme fram till lunchen typ 10.30 och sen vänta lite till tills starten på orienteringen kl 12.00 - awesome day va?

Jag orienterade med Linnéa. Som de två coola scouter vi är tog vi oss fram bland mossa och träd utan större incidenter eller förvirring.

Yr.no sa "kl 12 ska det börja regna". Klockan tio i 12 började det regna. Jag och Linnéa gick i mål 13.30. Klockan 13.25 slutade det regna. AWESOME!! Gissa om jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem! Hade ju nästan egentligen inte ens behövt duscha när jag kom hem - hade ju på sätt och vis redan gjort det i det kraftiga regnet :P



fade into darkness


Hej mina snygga ringar

Image 1 of ASOS Diamante Kiss RingImage 1 of ASOS Double Finger Bow Ring On Stretch PearlsImage 1 of Disney Couture Gold Tone  Fantasy  Ring

Image 1 of Lipsy Diamante Crystal Flower RingImage 1 of ASOS Band Ring with Pussy Cat and Ball of StringImage 1 of ASOS Double Finger Amour Ring
Image 1 of ASOS Snake Ring With Wrapped Body Shank DetailImage 1 of Calourette Mushrooms RingImage 1 of ASOS Extra Long Wrapped Vine Ring

från asos.com

Kanelbullens dag

Jag kan stolt pressentera....*trumvirvel*...att jag faktiskt har ätit (en del av) en kanelbulle idag!! Woho! Brukar aldrig komma ihåg sånna dagar som kanelbullens dag osv men hade en bulle som blivit över från jobbet i lördags som mamma och jag glatt smaskade i oss ^^ Busig tjej!


bild från google

precision


På religion

Sitter på min religion och skriver om Brit Mila.
Har den här låten(från reklamen) på hjärnan, som tur är har jag fått låna Rebeccas lurar och kan lyssna bort den ;)



ganska rolig video :P

Seg söndag

Nej fan nu blev det ju dåligt väder igen. Allting blir typ såå mkt tråkigare när solen går i moln. Jag tappar verkligen all min energi (jag är en sån riktig väderperson som är helt beroende av vädret). Har typ så mkt att göra på min lista men orkar ingenrting för tillfället. Blir iof oxå alltid så på eftermiddagen... :/



Min lista säger att jag borde plugga en massa, fixa iordning i kaninburen och stryka en massa tråkiga kläder. Btw VILL SHOPPA!!! Shit nånstans i höjd med att sista chokladbiten försvann försvann också all motivation. Suck

If I was a flower growing wild and free

vacker ros

RSS 2.0