How to dress at halloween

Att klä ut sig inför halloween är inte alltid det lättaste. Nedan följer en liten guide hur du kan göra en storslagen entré med en fancy utklädnad.


HÄXA



Tänk på: Att din kostym inte ska se för glad och rolig ut, använd istället svarta, mörka färger för att framhäva din image. Jobba med karakteristiskt smink, gärna svarta, långa lösnaglar och accessoarer så som en kvast/katt/lösnäsa är aldrig fel. Glöm för allt i världen inte häxhatten!



DJÄVUL
Tyllklänning djävul

Tänk på: Det är viktigt att du inte ser för porrig ut, fokusera istället på att få fram mer karakteristiska drag genom horn, höga klackar, ett par vingar, röda läppar och bonus är en treudd ;)

 

PUMPA

   

Tänk på: Det räcker inte med att du bara målar huvudet – när det gäller att vara pumpa måste du gå all in! När du väl fått på dej hela dräkten är det såklart ett plus i kanten med målat ansikte. Ha gärna lite blad på händerna och ett par passande strumpbyxor.


ZOMBIEBRIDE

 

Tänk på: för mycket blod är bara äckligt. Lagom är bäst. Se till att det ser verkligt ut. vitt ansikte med mycket smink är att föredra. Vit klänning är ett måste (kan dock gärna vara aningens smuttsig) - annars är det heelt fel. Viktigt att inte glöma är brudslöja, mycket mörker kring ögonen. And whatever you do, do NOT smile.


VAMPYR

   

Tänk på: Några måsten är vitt ansikte, huggtänder, krage, och svarta kläder. uppfyller man inte dessa kriterier kan man ha svårt att bli betroddsom vampyr.. Vill man kan man ha blod i mungiporna - då blir det extra kul!

SCREEM
    

 

Tänk på: Denna kostym är svår att misslyckas med. Det enda den egentligen kräver är en mask och svarta kläder. För extra touch smeta blod i  ansiktet på masken, ha svart säckig "klänning" och en kniv.

SKELETT

Tänk på: här gäller allt eller inget! Ska man vara skelett får inga vanliga kroppsdelar vara synliga, allt täckt med dräkt eller smink.


Kommentarer
Postat av: LINDSHE - svart bälte i shopping! -

sååå jävla bra elin! ;D

2011-10-28 @ 17:06:00
URL: http://lindshe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0