Guide för kalla fötter

Visst är det synd att man inte kan dricka med fötterna? OM det hade gått hade jag definitivt druckit mitt te med tårna. Efter min promenad hem från skolan idag blev mina fötter nämligen till någon sorts frysta, köttliknande klumpar.

Men eftersom det inte går (nej jag har inte provat men säkra källor säger att det inte går :P ) så hällde jag mitt vaniljte i munnen och klädde på de små tossorna med BÅDE raggsockor och fårskinnstofflor. De är fortfarande inte varma.


Men hur gör man då för att enklast tina upp ett par djupfrysta gamla köttfärsklumpar?

- Man kan ju alltid börja med att INTE använda converse när det ligger snö på marken och är -7° Det är ett hett tips (det är nu meningen att du ska dra mungiporna en aning uppåt och blåsa luft ut genom näsan så du låter som en gamalt ånglok som är påväg att starta för att sedan skrocka lite smått för dig själv)!

- När du sedan fått ur fötterna ur dina skor/tofflor/pjäxor/mockasiner/bananskal/dasslock eller vad du nu har på fötterna, börja med att lägga in dom i kylen för långsam upptining. Låt dem sedan ligga framme en stund varpå du lägger in dom i micron på medelhög värme. När känseln börjar komma tilbaks är det dags att ta ut dom.

- Nu är det dags att plocka fram hårfönen. Och nej, du ska inte föna håret. Placera fötterna framför dig och rör sedan hårfönen i en långsam svepande rörelse fram och tillbaka över fötterna. Påslagen såklart.

- Är fötterna någelunda varma nu? Om inte tillräkligt; stoppa ner i ett härligt fotbad och titta på TV medans.

- Linda in fötterna i diverse sockor, halsdukar, filtar och annat gosigt.

- Sen är det bara att slå sig ner framför datorn och börja blogga ;)



Detta blev ju ett otroligt ointressant inlägg men kände att det var nödvändigt :]




Charmig brud med kalla fötter


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0